dijous, de març 20, 2008

agressió a una professora

Llegeixo aquesta notícia al web de l'Expresso i veig el vídeo que hi ha penjat a YouTube.


Em demano si potser no ha arribat l'hora de deixar clars quins són els límits. Que alumnes, pares i professors sàpiguen quines coses es poden fer a l’escola i quines no, i quines són les conseqüències quan algú no compleix les normes. I no parlo només de Portugal. Sembla que aquesta mena de coses és generalitzada. I si, com sembla, els alumnes no reconeixen l’autoritat dels professors, ni tampoc ho fan els pares, potser s’haurien d’escriure unes normes senzilles i bones d’entendre, que permetessin la convivència a l’escola, sense que s’hagués d’arribar a l’agressió en cap moment. O per ventura no s’ha de fer res de tot això. Per ventura el que han de fer els professors és, senzillament, protegir la seva integritat física per damunt de tot. I si per això s’ha de deixar que els alumnes parlin pel mòbil a classe... doncs que ho facin!

Sincerament, quan veig coses com aquesta em sento una mica perduda, sense saber què hauria fet jo en aquesta situació. Si algú sap com resoldria una situació semblant, que ho digui, per favor.

2 comentaris:

Pau Llanes ha dit...

Hola, llegué a ti por casualidad, no sé si caminando o haciendo caligarfías... te leo... Jo, qué putada lo de Porto... Bueno... sigo por ahí, a mis cosas... un saludo... Pau

Anònim ha dit...

Tal y como está el panorama, son capaces de abrir expediente disciplinario al profesor. Y al nene no le caerá ni siquiera una amonestación verbal, no fuera cosa que le quedara un trauma de por vida.
Nuestra sociedad se va a la mierda. Lo de la educación sólamente es un síntoma más.