dimarts, de maig 06, 2008

Mandala Award 2008


Després de experimentar en carn pròpia el que costa haver d’escollir una sèrie de blogs per passar el relleu d’un premi, he decidit crear-ne un altre. Ja sé que sembla contradictori, però no ho és. Els que rebin aquest premi no cal que el passin a ningú si no volen, i tampoc caldrà que ningú l’hagi rebut per passar-lo. De fet, tothom que entri en aquest blog podrà donar el premi al blog que vulgui.

Per atorgar el Premi Mandala 2008 només caldrà escriure un comentari en aquesta entrada i també en el blog que triï. Així jo sabré on va a parar el premi i de pas coneixeré un altre blog. En aquest comentari també s’han d’explicar els motius pels quals s’atorga el premi. Si la persona accepta el premi (per això basta que faci un apunt al seu blog explicant que la iniciativa surt d’aquí), el blog tindrà un lloc a la llista de blogs premiats que posaré al costat.

Aquest premi només es podrà donar en el decurs de 2008. L’any que ve ja faré un altre mandala.

4 comentaris:

núria ha dit...

Molt original aquest mandala!!!Et proposo premiar la Base de Badades del Bokabulari, per la seva originalitat, sentit del humor, enginy i per aconsseguir posar-me un somriure als llavis cada matí.
Li passo l'avís.

http://elbokabulari.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Ei, m'agrada este premi! Sempre m'ha fet il·lusió donar premis als blogs que m'agraden, però com no en tic cap, de blog, no podia donar-ne. Molt original, Boirina! :-) Gràcies!

Els blogs que vull premiar són:
* Cosas de Krisish (http://krisish.blogspot.com), per donar a conèixer artistes i activitats culturals poc comuns i pel seu format tan treballat.
* Valencia Caníbal, Valencia Distinta (http://valenciadistinta.blogspot.com), per reflexar l'altra cara d'una València que sembla moderna i turística, però que s'està autodestruïnt.
Els avise del premi.
Una abraçada! Ens veiem a BC!

krisish ha dit...

Moltes gràcies per la nominació, ja està publicat.

Un abraç.

Anònim ha dit...

Hola Francesca, otra vez vengo por aqui, pero estoy tratado de adivinar en portugués.
Quieres decirme como hago para premiar otros blogs con tus mandalas, recuerdo hace mucho me explicaste, pero hace mucho.
Te agradecira me cuentes en mi blog o aqui en español, como a ti te parezca mejor
Un abrazote siempre